Ακολουθήστε μας στο Google news
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ThemaSports ο Κύπριος προπονητής, Κωνσταντίνος Μηνά, τόνισε πως μπορεί και με 14 ομάδες να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα μας, αρκεί να υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες.
Συγκεκριμένα, έδωσε την εξής απάντηση στο ερώτημα μας αν προτιμά πρωτάθλημα με 12 ή με 14 ομάδες και αν συμμερίζεται την άποψη των πολλών, ότι το πρωτάθλημα με 12 ομάδες είναι πιο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό...
«Εγώ είμαι υπέρ του να συνδυάζουμε την ερώτηση με το πόσες ομάδες θα αγωνίζονται στην Α΄ κατηγορία, με το πόσες θα πάνε διαβάθμιση. Ένα πρόβλημα που υπάρχει, είναι πως όταν έχεις πρωτάθλημα 14 ομάδων και πάνε π.χ. οι δύο διαβάθμιση, τότε υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό. Όταν όμως έχεις 14 ομάδες και θα πάνε οι τέσσερις διαβάθμιση, τότε το πράγμα αλλάζει. Θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και δεν θα επαναπαύονται κάποιες ομάδες που θα έχουν δημιουργήσει κάποια διαφορά από την τελευταία ομάδα που υποβιβάζεται. Θα είναι περισσότερα τα κίνητρα για τις ομάδες, θα είναι μεγαλύτερη η πίεση που θα κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον και στην κάτω ζώνη του πρωταθλήματος και θα είναι και λιγότερα τα αδιάφορα παιχνίδια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Μηνά στο {TS}: «Δεν θα είναι κούρσα για δύο άλογα ο τίτλος» – Σχόλιο για BIG-6, 12 ή 14 ομάδες, VAR και Εθνική!
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα (22/10) η πρώτη φάση του Κυπέλλου Coca - Cola Α' και Β' Κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
BEST OF THEMASPORTS